* * * Webshop/webwinkel * * *

Kanten handschoentjes

Welkom bij Elfira's Brocante Webwinkel/webshop

 

Fijn dat u komt 'snuffelen' bij Elfira's Brocante Webwinkel. Wij willen u graag meenemen in onze beleving. Een beleving .....van genieten en het warme welkom....hier in de webwinkel.   

Onze spulletjes bestaan voornamelijk uit oud brocante, Engels en Frans. En dat allemaal in de vorm van tafels, stoelen, lampen, kasten, kleedjes en heel veel andere hebbedingetjes.

Maar ook het nieuwe brocante heeft een mooie plaats gekregen.

En wat te denken van Jeanne d'Arc Living. Elfira is dealer daarvan en heeft regelmatig prachtige spullen in de webshop  
Ook hebben wij veel artikelen van het Engelse brocante merk Clayre&Eef. Daarnaast veel kant van Kant-en-Klaar! Veelal handgemaakt en soms half handwerk half machinaal. Maar zeker niet minder mooi!

Via de webshop is bijna alles te bestellen. De omloop gaat soms zo snel dat niet alles op de webshop staat. Breng daarom een bezoekje aan de fairs waar wij elk kwartaal te vinden zijn. ...Gezellig!! Op de site houden wij u op de hoogte van de fairs.

Heel af en toe zullen wij ook een SCHUURVERKOOP houden - ook dat laten wij vroeg genoeg weten. 

I.v.m. de privacywet kunt u deze link aanklikken. (http://www.simplesite.com/pages/privacy-policy.aspx) die verwijst naar algemene voorwaarden en/of cookie beleid ( http://www.simplesite.com/pages/cookie-policy.aspx). Via deze wijze kunt u het beleid nalezen en uzelf informeren hoe gegevens verwerkt worden.